پرواز تهران – چین: ۱۷۵ میلیون تومان؛ چرا؟



رییس اتاق بازرگانی ایران و چین می‌گوید قوانین سختگیرانه دولت چین برای مقابله با کرونا، پرواز به این کشور را دشوار کرده است.

به گزارش ایسنا، از زمان آغاز پاندمی کرونا، دولت‌ها بر اساس قوانین و شرایط خود، محدودیت‌هایی را در مسیر سفرهای خارجی و رفت و آمد وضع کردند که در میان آنها، چین، سختگیرانه‌ترین قوانین را داشت.

سیاست کرونا صفر دولت پکن باعث شده، سفر به چین محدودیت‌های زیادی داشته باشد و همین موضوع چه در تعداد پروازها و چه در نحوه مسافرگیری تاثیراتی جدی گذاشته است. با وجود آنکه با آغاز واکسیناسیون جهانی، بسیاری از دولت‌ها محدودیت‌های سختگیرانه پروازی را لغو کردند اما همچنان در چین این محدودیت‌ها پا برجاست.

یکی از تاثیرات این سیاست، افزایش هزینه سفر به چین است. نگاهی به برنامه پروازی از ایران به چین نشان می‌دهد که عملا جز هواپیمایی ماهان، دیگر ایرلاین‌های ایرانی و چینی، برنامه پروازی در این مسیر ارائه نمی‌دهند و به این ترتیب در طول هفته تنها یک پرواز از سوی هواپیمایی ماهان از تهران به مقصد گوانجو در چین انجام می‌شود.

آنچه که در این بین تعجب‌آور است قیمت بسیار بالای بلیت این پرواز برای مسافران ایرانی است. نگاهی به سایت هواپیمایی ماهان نشان می‌دهد که اولین ظرفیت خالی برای سفر به چین در هفتم شهریور ماه ارائه شده اما رقم بلیت پرواز به عدد عجیب ۱۷۵ میلیون تومان رسیده است. نرخی که نشان می‌دهد در حال حاضر سفر به چین چند برابر سفر به کشورهای اروپایی، کانادا و حتی آمریکا هزینه دارد. موضوعی که طبق گفته رییس اتاق ایران و چین ریشه در سیاست‌های ضد کرونایی دولت پکن دارد.

مجیدرضا حریری در گفت و گو با ایسنا، در این زمینه گفت: ما پیش از کرونا در هفته حدود ۱۸ پرواز برنامه‌ای به چین داشتیم که از سوی شرکت‌های مختلف هواپیمایی انجام می‌شد اما پس از شیوع کرونا، تمامی این پروازها متوقف شدند و در حال حاضر تنها شرکت ماهان یک پرواز به چین دارد.

وی با بیان اینکه سفر به چین در شرایط فعلی بسیار دشوار است، بیان کرد: در حال حاضر پس از ورود به چین افراد باید حدود هفته قرنطینه شوند و قوانین به شکل جدی اجرایی می‌شود از این رو فعالان اقتصادی و تجار در سال‌های گذشته عملا سفری به چین نداشته‌اند و امروز نیز تقاضای ایرانیان برای حضور در چین بسیار ناچیز است.

به گفته رییس اتاق ایران و چین، بخش مهمی از ظرفیت پرواز ماهان نیز در ماه‌های گذشته از سوی فعالان اقتصادی چینی که در کشورهای اطراف به سر می‌برند پر شده و تقاضای سفر از ایران عملا نزدیک به صفر بوده است. در صورت به پایان رسیدن شیوع کرونا و گشایش دوباره پروازها از سوی دولت چین، می‌توان انتظار داشت که بار دیگر پروازهای برنامه‌ای میان دو طرف برقرار شده و قیمت‌ها نیز به شرایط گذشته بازگردند.

انتهای پیام



Source link

تبلیغات